Altering the incident number

Discuss and get help with plugins. Share your ideas for future SiT! features.

Altering the incident number

Postby amoschabwinja » Tue Jan 03, 2017 9:44 am

How can i alter the incident number which is produced by the system?
amoschabwinja
Just Arrived
Just Arrived
 
Posts: 1
Joined: Fri Dec 02, 2016 7:56 am

Re: Altering the incident number

Postby ivanlucas » Mon Jul 24, 2017 2:54 pm

See the FAQ

http://sitracker.org/wiki/FAQ#How_can_I ... at_1001.3F

You can't override the generated number with a plugin as far as I know, you're stuck with an increment.
Ivan Lucas, Project Lead, Support Incident Tracker (SiT!) GPL. ......... Chat live on irc, #sit on freenode.
Help free software: Make a donation to the SiT! project or Join the Free Software Foundation as an Associate Member.
User avatar
ivanlucas
SiT! Developer
SiT! Developer
 
Posts: 998
Joined: Sun Feb 01, 2009 9:49 pm
Location: Derbyshire, UK


Return to Plugins & Extending SiT!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron