[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4511: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4512: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4513: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Support Incident Tracker Forum • View topic - Username password for admin

Username password for admin

Discuss and get help installing, using and configuring SiT!

Username password for admin

Postby sourcegin » Wed Oct 08, 2014 1:53 pm

Hi all ,
I've downloaded the Latest Version of SIT! and Know were at any time did it ever ask me to enter a username and password for my admin account , how do i login without that account, I've Installed it three Times and have never seen a area to add this information , do i need to get a Previous Version to have this information the version i have now is sit_3.67p2

thanks
sourcegin
Just Arrived
Just Arrived
 
Posts: 1
Joined: Wed Oct 08, 2014 1:36 pm

Re: Username password for admin

Postby Tomse » Thu Oct 09, 2014 10:07 am

Hello.

During the setup steps where you configure database etc, the very last step where you need to fill out the Admin's email, you'll also need to fill out the password for the admin.
If you have a problem, give us enough info of what you have done, what is configured in relation to your question.
Enable debugging and post it's censored but relevant info. Don't forget to write which version of SiT you're running.
User avatar
Tomse
SiT! Developer
SiT! Developer
 
Posts: 1137
Joined: Fri Feb 20, 2009 10:51 am
Location: Somewhere near Copenhagen Denmark


Return to Installing, Configuring and Using SiT!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron